Goededag, leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. 

Als klein meisje sliep ik op de buik van onze hond het was een herder en zijn naam was Herta.

Toen ik jong was en er nog geen dierenartsen waren had je een kliniek in  Utrecht de naam was veeartsenijschool daar werden de artsen opgeleid ik ben daar heel vaak geweest met zieken dieren .

Ik hou van dieren het meest van honden.

Ik haalde de honden uit het asiel en mijn eerst rashond kreeg ik van mijn moeder het was een bobtail en ja toen ben ik besmet geraakt met het virus van honden. Eerst met de bobtail en later met de Lhasa Apso en Shih-Tzus

Nu heb ik alleen nog SHIH -TZUS een leven zonder honden is voor mij geen leven
Toen mijn man Ad overleed hebben de honden mij geholpen met het verdriet en ze helpen mij nog steeds.

Waarom dan de shih-tzu dat zou je kunnen vragen het is een heel lief ras en ze zijn gek op kinderen en ze hebben langhaar het borstelen van hun vacht geef mij rust .

Ik ging met mijn moeder vroeger al kijken als de hondenshow afgelopen was geld voor een kaartje was er niet en zo kon je toch alle rassen zien .

Toen ik ging trouwen was er geen hond en het was mij te stil. Ik met mijn ouders naar het asiel gegaan voor een hond. Ad was geen honden gewent maar moest er wel aan geloven hij is ook van ze gaan houden

Nu zijn er nog 9 SHIH- TZUS

Als er iets ideaal is dan is het deze hond  ze  zijn lief en mooi eigenwijs maar wie is dat niet als je het vriendelijk vraagt willen ze veel voor je doen en de vacht is niet zo moeilijk iedere dag even kammen je kamt je eigen haar ook.

Ook voor de honden zijn  wij verhuist van het westen naar het noorden van Niewersluis naar Drouwenermond  nu heb ik een tuin vroeger liep ik drie uur per dag maar ik deed het met liefde

Je kan zeggen dat ik leef voor de honden en als er een hond bij mij binnen is gaat hij er uit als hij of zij dood is alles leeft in mijn huis ik ben een kennel zonder kennels.

De hartelijke groeten Gerda en haar beestenboel